Il·lus Teatre

‘Total, res’ arriba al seu equador amb gran èxit de públic

  • L’efímer pas del temps i grans dosis d’humor protagonistes del cabaret literari.

  • Fité aconsegueix unir literatura, teatre i música en un especatcle intim i elegant.

La dissetena edició del tradicional Cabaret Literari, dirigit per Jordi Fité, arriba amb molta força a l’escenari de l’Àgora. Des de la seva estrena, el passat 20 de desembre, ha omplert gairebé en totes les representacions quedant molt poques localitats per a les properes funcions.

Un any més, la companyia sabadellenca Il·lús Teatre puja a l’escenari el seu tradicional Cabaret Literari que cada cop atrau a més públic. Total, res és una proposta integrada per versos, textos, escenes i temes musicals de procedència variada, magníficament interpretats per Sílvia Ricart, Marta Tricuera, Montse Vidal, Jep Barceló i Pedro Ruiz. Durant la representació, perfectament mesurada i amb una elegant posada en escena, s’interpreten textos de William Shakespeare, William Wordsworth, Robert Frost, Dani Orviz, Bécquer, Santiago Rusiñol, Josep Maria de Segarra o dels sabadellencs Roc Casagran i David Vila, entre altres.

Il·lus Teatre
Un moment de la representació. Autor: David B.

El Cabaret Literari integra a la perfecció els textos clàssics amb els més contemporanis i les cançons interpretades en directe amb la veu de Marta Valero, acompanyada d’Oriol Padrós a la guitarra, Jan Fité al baix i Guillem Barceló a la bateria.

En la darrera edició del Cabaret Literari prop de 900 espectadors van poder gaudir de  Això es queda així? en les deu funcions que es van representar. La companyia espera que la xifra d’espectadors augmenti en aquesta edició amb Total, res.

Representacions

Total, res es representarà els dies 1, 2, 3 i 4 de gener a les 22:30 a l’Espai Àgora del Centre Cívic de Sol i Padrís.

Foto portada: Barceló, Tricuera, Vidal, Ricart i Ruiz a l’escenari de l’Àgora. Autor: David B.