Foto portada: 'Jerusalem', de Julio Manrique.

Totes les activitats culturals, suspeses durant dues setmanes

Les entitats que realitzen activitats culturals a la ciutat han seguit les instruccions per a la contenció del COVID-19 decretades per la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament de Sabadell, cancel·lant les funcions previstes pels propers dies.

L’Ajuntament ha suspès un dels plats forts de la temporada cultural, Jerusalem. El muntatge dirigit per Julio Manrique que s’havia de representar aquest dissabte al Teatre Principal amb les entrades esgotades, ha estat cancel·lat.

Totes les entitats aturen l’activitat

Les entitats teatrals de la ciutat han seguit les indicacions tant de la Generalitat de Catalunya com de l’ajuntament de Sabadell.

  • Pel que fa a El Ciervo Teatre en un comunicat ha informat que ajorna les festes de Sant Josep 2020, previstes per aquest cap de setmana i suspèn els tallers de teatre infantils i juvenils durant els propers 15 dies.
  • Joventut de la Faràndula ha suspès les tres darreres funcions d’El préssec gegant, que s’haurien d’haver representat aquest cap de setmana i a l’hora la Junta Directiva de l’entitat ha decidit suspendre totes les activitats formatives (TTi, TTA, Aula Jove), socials i teatrals, fins a nou avís.
  • El Teatre del Sol, en la mateixa línia que les anteriors, ha assenyalat que “les properes representacions que den temporalment suspeses fins a noves instruccions”.
  • El Centre Sant Vicenç també ha suspès “tota activitat durant la setmana i fins a nou avís”. Així doncs es suspèn el muntatge La Festa, els Tallers de Teatre, l’Esplai i la Branca.

La novena edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell que es va iniciar aquest dilluns s’ha vist interromput per la contenció del coronavirus. L’equip del Festival ha decidit ajornar el certamen en “noves dates encara estan per definir, però intentarem que sigui el més aviat possible”. Les entrades comprades amb antelació serviran per a les noves dates del Festival.

Altres representacions

La promotora UiU també atura momentaneament la seva programació, afectant el doble concert d’Andrea Motis Quintet previst aquest divendres a la Cava Urpí i el concert de Manu Guix previst en aquest mateix espai el 27 de març. També s’ajorna el Concert a la Carta de Lluís Gavaldà programat a l’Espai Cultura Sabadell el proper 29 de març.

L’Ajuntament també ha suspès l’espectacle de circ La punta de tu nariz i Press play dansa a l’Estruch, el concert de Sweet Melody of the night al Teatre Principal. També s’han suspès les representacions de l’Espai d’Arts Escèniques Songi kune, Ma solitude et moi.

D’altra banda la Fundació Bosch i Cardellach ha anunciat que tancarà al públic i que s’atendrà a través del correu electrònic, també s’ajorna el cafè científic El sincrotró ALBA: una eina per veure l’invisible on havia de participar aquest proper dimarts 17 de març, i la conferència sobre els Menors no acompanyats, una realitat desconeguda, que estava prevista pel dijous 26 de març. Joventuts Musicals se suma a les mesures de precaució suspenent totes les activitats programades entre els dies 12 i 26 de març.

Foto portada: un moment de Jerusalem. Autor: Cedida.