Últims dies per comprar l’abonament de l’Embassa’t a 25 euros

El festival independent de música del Vallès, l’Embassa’t, que es celebra el mes de juny, disposa fins aquest proper dia 25 d’un abonament complet a un preu especial de 25 euros. A partir del 25 de febrer, el preu pujarà a 30 euros. El festival, que es tornarà a fer al Centre, ja té un bon grapat de grups confirmats. Entre ells, La iaia, que treu disc aquest proper dimarts.

L’Embassa’t, nascut al voltant de la Bassa de Sant Oleguer però que l’any passat va saltar al Centre, arribarà aquest any a la seva sisena edició avançant-se a les seves dates habituals. Si fins ara s’havia celebrat durant la primera quinzena del mes de juliol, aquest any es celebrarà els dies 26, 27 i 28 de juny als jardins de l’Espai Cultura de la Fundació Caixa Sabadell i al mirador del Museu del Gas.

Estem treballant de valent per tornar a sorprendre el públic en aquesta sisena edició. Volem consolidar el canvis que vam realitzar l’any passat i que han tingut molt bona acollida per part del nostre públic. La promoció de la cultura i la música no passa pels millors moments però l’Embassa’t segueix batallant. Com sempre, apostem per un festival amb propostes emergents, amb ingredients de pop, indie i molta atenció a l’electrònica de d’avantguarda”, assegura el director del festival, Arnau Solsona.

De fet, fins ara ja hi ha hagut tres confirmacions. En primer lloc, La iaia, que aquest dimarts publiquen el seu nou treball, On és la màgia?, que afegeix més electricitat i rauxa a la seva inspiració melòdica habitual i el seu folk rock. En segon lloc, Súper Gegant, un trio de Reus que està suposant una gran sorpresa en el panorama musical a base de guitarres i rock. Finalment, Boreals, una banda de Barcelona formada que presenta el seu disc Antípodas. A finals d’aquest mes de febrer, segons Solsona, el festival avançarà altres noms de l’Embassa’t 2014.

Abonaments a 25 euros

L’organització del festival ha impulsat un preu promocional durant les darreres setmanes per vendre abonaments complets a l’Embassa’t a un preu de 25 euros. El període acaba el proper dia 25 i a partir d’aquell moment els preus seran de 30 euros. Es poden comprar a través del web de l’Embassa’t.

Foto portada: el grup Standstill, a l’Embassa’t 2013. Autor: David B.