Entrega de la VII edició del Premi Eva Toldrà

Una alumna de l’Escola Illa guanya el 2n premi Eva Toldrà d’Il·lustració

Marcela Altet, alumna del Cicle Formatiu d’Il·lustració de l’Escola Illa, ha guanyat el segon premi de la setena edició del Premi Eva Toldrà d’Il·lustració. Ha obtingut el premi gràcies al seu projecte anomenat “Ditona”, una adaptació lliure il·lustrada del text de Hans Christian Andersen. Se li ha valorat sobretot, la poètica de les seves imatges i narració i també la qualitat i l’elegància del projecte.

El Premi, que ja compta amb vàries edicions, té com a objectiu principal estimular els estudiants d’Il·lustració en l’execució dels seus projectes finals. Organitzat per l’Escola d’Art Superior de Disseny d’Olot, està patrocinat per la família Toldrà-Fernández. Els guardons es van donar el dijous passat, 11 d’octubre, en un acte on l’Il·lustrador Pep Boatella va donar una conferència.

Eva Toldrà Fernández

Va cursar els estudis d’Il·lustració a l’Escola d’Art Superior de Disseny d’Olot del 2008 al 2010. Per desgràcia va morir el 2010, als 35 anys, sense acabar el seu projecte final d’estudis. La seva família ha volgut que el seu record no s’esborri i se la recordi sempre, per això es va crear el certamen que va rebre el seu nom

Exposició del certamen

Amb motiu de la recent edició s’ha conformat una exposició que es podrà visitar fins al 28 d’octubre a Can Trincheria.

Foto portada: Conferència de Pep Boatella a l’entrega de premis del dijous 11 d’octubre. Autor: Ajuntament via Twitter.