Sant-Jordi-signatures

Una vintena d’escriptors signen llibres aquest dissabte a Sabadell

  • Ildefonso Falcones, Jaume Barberà, Isidre Esteve o Aleix Saló passen per Sabadell entre el matí i la tarda.

  • Aquest dijous han presentat llibres Javier Cercas i Sergi Pàmies.

És un ritual repetit cada any, però que no cansa. Durant els dies previs a Sant Jordi desembarquen a Sabadell un bon grapat d’escriptors de tot tipus per presentar i signar les seves novetats. Aquest dissabte Sabadell viu el dia gran de visites. El dia de Sant Jordi, a l’entorn del Mercat, quedarà pels autors locals.

Dos escenaris de la ciutat concentren aquest dissabte la majoria de signatures d’escriptors: La Llar del Llibre, al Centre, i el Corte Inglés, a l’Eix Macià. En aquesta ocasió, passaran per Sabadell escriptors de tot tipus: novel·listes, no ficció, humor, dibuixants, mediàtics… Us deixem el llistat i horaris.

La Llar del Llibre (carrer Sant Antoni)

A les 12 hores, signaran llibres Sílvia Soler, que presenta L’estiu que comença, Jaume Cloet i David de Montserrat, amb Lliures o morts, i Agustí Pons, que presenta Espriu transparent. Una hora més tard, serà el torn de Ramon Solsona (Botifarra de pagès), Jordi Molist (Temps de cendres), Genís Sinca (Una família exemplar) i Llúcia Ramis (Tot allò que un tarda morí amb les bicicletes).

A les 18 hores, serà el torn d’Ildefonso Falcones, amb La reina descalza, i també de Blanca Busquets, amb La casa del silenci. Una hora més tard, el dibuixant de Ripollet Aleix Saló signarà Euromalson. Algú s’ha crospit la classe mitjana.

El Corte Inglés (avinguda de Francesc Macià)

Una desena d’escriptors signaran exemplars en aquesta gran superfície, en concret, a la secció de Llibreria. A les 12 hores obrirà les signatures Ildefonso Falcones, acompanyat d’Antonio Baños (La rebel·lió catalana), Jordi Molist, Queralt Flotats (La vida Pim Pam) i Juana María González (La dieta inteligente para runners). A partir de les 13 hores, signarà Víctor Amela (El càtar imperfecte), Isidre Esteve (No t’aturis mai i Imparable), Sílvia Soler i Roser Amills (333 vitamines per a l’ànima).

Altres presentacions

Aquest dijous han visitat Sabadell dos pesos pesants de la literatura espanyola i catalana. Javier Cercas (Soldados de Salamina, Anatomía de un instante) ha presentat Las leyes de la frontera. A la Fundació Bosch i Cardellach s’ha celebrat el dia de l’autor, amb l’escriptor Sergi Pàmies.

Aquest divendres, a El Corte Inglés també es presenta Dieta digital, de Jordi Romañach. D’altra banda, aquest a les 18 hores el periodista i presentador de Singulars, Jaume Barberà presenta S’ha acabat el bròquil, al Casal Pere Quart, en una activitat programada per l’Assemblea Nacional de Catalunya a Sabadell.

Si trobeu a faltar alguna signatura de llibres o sabeu d’altres presentacions fins el dia de Sant Jordi, com sempre, podeu explicar-nos-ho a l’espai de comentaris de iSabadell. Quin llibre us agradaria que us signessin?

Foto portada: Pàmies i Cercas, aquest dijous a Sabadell. Autor: David B.