Foto portada: Beorlegui, Ustrell i Mas, a La Llar del Llibre, aquest dimecres. Autor: A.Soto.

Ustrell: “estimo la ràdio i estimo Sabadell”

Dimecres a la tarda es va presentar la nova novel·la Sense Tu de Ricard Ustrell, periodista i filòleg Sabadellenc a la Llar del Llibre del centre de Sabadell, que va concentrar una cinquantena de persones, entre elles família, amics, seguidors i també aquells que l’han vist créixer en aquest món de la ràdio; Albert Beorlegui i Santi Ricart de Matadepera Ràdio i Pere Mas de Catalunya Ràdio i TV3.

La novel·la narra l’enamorament d’un noi jove per la ràdio i què li passa quan a aquest li ofereixen participar en el gran projecte estrella del moment, però decideix marxar a París i deixar-ho tot.

Els diferents convidats destacaven que de ben jove “ja apuntava maneres a la ràdio i que mica en mica s’ha anat formant envoltat dels millors, fet que l’ha ajudat a millorar personalment”. Santi Ricart, locutor a Matadepera Ràdio ha destacat que “nosaltres l’hem acompanyat en aquest camí que ara comença a ser exitós, però s’ha espavilat ell sol per arribar on està”.

Segons l’autor, Ricard Ustrell, aquest llibre li ha servit per poder fer vàries reflexions sobre la vida, que se li ocorrien en el trajecte cap als estudis de Catalunya Ràdio amb el tren o en diferents vols amb avió:

Ens trobem en un moment en que tot passa molt ràpid i que no ens podem parar a pensar en res. Jo em volia aturar un moment per intentar rebobinar tot el que m’ha passat per davant i poder reflexionar que acabo de fer i l’èxit que he aconseguit”.

Finalment també ha reflexionat sobre dos grans temes com l’èxit i el fracàs que apareixen en la novel·la, i es que “l’èxit ve i va, i el fracàs sempre hi és, per això sempre has d’estar connectat a l’arrel, d’allà on vens, per poder tocar de peus a terra en moments complicats. Per això estimo la ràdio i estimo Sabadell”.

Foto portada: Beorlegui, Ustrell i Mas, a La Llar del Llibre, aquest dimecres. Autor: A.Soto.