Ametller Origen

Ametller Origen busca 60 nous treballadors a Sabadell

L’ajuntament de Sabadell ha fet públic que col·labora amb l’empresa Ametller Origen en un procés de selecció de 60 professionals. De fet, l’empresa busca 250 perfils per incorporar només a la província de Barcelona. A Sabadell hi haurà tot un seguit d’entrevistes el 29 de novembre al Vapor Llonch.

El consistori sabadellenc, a través de Promoció Econòmica, ofereix habitualment aquests serveis d’intermediació, ja des de fa anys. En aquest cas Ametller busca fins a 60 nous treballadors per a les seves botigues. Qualsevol persona interessada s’hi pot inscriure a través del web de l’empresa o de Sabadell Treball.  Els interessats s’han d’inscriure abans del dia 14 de novembre. L’empresa farà la preselecció de currículums i les persones que encaixin seran citades per a una entrevista el dimecres 29 de novembre, entre les 9 i les 20 hores a l’auditori del Vapor Llonch.

En aquests moments l’empresa té vacants per a personal de botiga, personal de restauració i també per a personal de carnisseria i xarcuteria. Entre els dies 21 i 30 de novembre l’empresa farà un seguit d’entrevistes, que anomenen Talent tour, a Barcelona, Tarragona, Vilafranca, Manresa i Mataró, a més de Sabadell.

Foto portada: un establiment de la marca. Autor: cedida.