El sabadellenc Antoni Quintana, nou president del Consell General de Cambres de Catalunya

El president de la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca, Antoni Quintana Petrus, ha estat escollit per unanimitat per ocupar la presidència del Consell General de Cambres de Catalunya, l’entitat que defensa els interessos dels propietaris urbans al territori català.

Antoni Quintana, que porta treballant a la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca 30 anys com a secretari i com a president de la mateixa els darrers dos, passa, després de guanyar per unanimitat la votació realitzada pels presidents de les diverses cambres, a liderar el Consell General, organisme que representa les d’aquestes cambres distribuïdes per tota Catalunya.

Durant l’acte de presa de possessió, realitzada via telemàtica, Quintana ha agraït el suport rebut a la votació per la resta de presidents i ha assegurat que treballarà, de la mateixa manera que ha fet durant tota la seva trajectòria professional, “en defensa dels mitjans i petits propietaris per garantir-los que s’asseguraran els seus drets i que la propietat privada serà respectada segons la legislació vigent constitucional”.

Des de la cambra sabadellenca veuen l’elecció de Quintana com a un reconeixement a la seva dedicació a l’entitat, alhora que consideren que la seva victòria reforça el compromís de l’entitat amb la ciutat i els propietaris que hi tenen habitatges privats al mercat català.

Què és el Consell General de Cambres de Catalunya?

Creat l’any 1983, és la institució que s’encarrega de defensar els interessos dels propietaris i propietàries urbanes a tota Catalunya, pel que representa i coordina a les diferents Cambres que s’expandeixen per tot el territori. Les seves funcions són les d’analitzar l’estat del mercat de l’habitatge i lluitar pels drets dels propietaris que hi estan associats.

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant el bannèr o AQUÍ.
Segueix iSabadell a Telegram clicant al banner.
Foto portada: Antoni Quintana realitzant una reunió telemàtica.