Banc Sabadell completa la venda de Sabadell United Bank a IberiaBank per uns 852 milions

La formalització de l’operació s’ha pogut fer després de rebre els permisos i les autoritzacions de les autoritats reguladores.

Banc Sabadell ha tancat l’operació de venda de Sabadell United Bank a IberiaBank (IBKC), un cop obtinguts els permisos i autoritzacions pertinents de les autoritats reguladores. L’operació ha suposat un ingrés de 796 milions de dòlars americans (uns 675 milions d’euros) i 2,6 milions d’accions d’IBKC, cosa que suposa el 4,87 per cent del capital, amb un valor aproximat en xifres de tancament borsari del 28 de juliol del 2017 de 209 milions de dòlars (uns 177 milions d’euros).

L’impacte en els comptes de l’entitat presidida per Josep Oliu pot suposar uns 402 milions d’euros. Tot i la venda d’aquesta entitat, Banc Sabadell assegura que continuarà desenvolupant la seva activitat de banca corporativa i banca privada internacional a través de la seva divisió de Miami.

El BS a Florida

Banc Sabadell disposa als Estats Units d’una ‘full International Branch’ opera des del 1993 a la ciutat de Miami on actualment disposa d’un equip de 210 professionals que gestionen serveis de banca corporativa i banca privada internacional a clients locals i regionals.