Foto portada: edifici corporatiu del BS, a Sant Cugat.

Banc Sabadell es llença a la carrera del pagament via telèfon intel·ligent

Banc Sabadell va anunciar el mes de març de l’any passat el llançament de Sabadell Wallet, una solució per convertir els telèfons intel·ligents (smartphone) en un mitjà de pagament contactless. Finalment, després d’uns mesos en prova pilot, a partir d’aquesta setmana l’aplicació es pot usar pels clients de l’entitat.

Sabadell Wallet desenvolupa la tecnologia contactless, com fan altres entitats financeres, que s’han llançat a la cursa dels telèfons mòbils com a mitjà de pagament (CaixaBank Pay o BBVA Wallet són altres similars). Després de diversos mesos com a prova pilot pels treballadors del BS, des d’aquesta setmana ja es pot utilitzar l’aplicació, com ha fet públic l’entitat financera d’origen local aquest dimecres.

El wallet del Sabadell està disponible de forma gratuïta per als clients particulars. Cal tenir sistema operatiu Android o iOs i descarregar l’aplicació. Pels terminals amb tecnologia NFC oberta, només caldrà activar les targetes per pagar. Els que no tinguin NFC, hauran de rebre un adhesiu que es podrà integrar al telèfon intel·ligent.

Instant money

D’altra banda, Banc Sabadell posa a disposició dels seus clients ‘Instant Money’, un servei que permet enviar diners a qualsevol mòbil mitjançant un missatge SMS. El codi permet recollir els diners al caixer sense necessitat de targeta.

Foto portada: edifici corporatiu del BS, a Sant Cugat.