Banc Sabadell - Av. Barberà

Banc Sabadell, pioner en el pagament amb Amazon Pay

Banc Sabadell s’ha convertit en la primera entitat financera espanyola i la segona europea a integrar AmazonPay en els seus sistemes de pagament en comerços virtuals. Segons ha anunciat l’entitat, es tracta d’un servei d’intermediació que permet dur a terme els pagaments de les compres online sense que l’usuari hagi de facilitar les seves dades personals o el seu nombre de targeta.

A més, en estar vinculada el compte de l’usuari en Amazon, el comprador tampoc ha de teclejar l’adreça de l’entrega de la compra, sinó seleccionar la que vulgui entre les adreces registrades en el seu compte.

Què és Amazon Pay?

AmazonPay és el servei de processament de pagaments en línia d’Amazon, que empra la base de dades dels compradors i clients d’Amazon.com i els ofereix la possibilitat de realitzar els seus pagaments amb els seus comptes d’Amazon en altres llocs i plataformes de comerç electrònic.

BS i els pagaments electrònics

Així, Sabadell compta amb sistemes de pagament mitjançant targeta, solucions pròpies de la banca espanyola com Bizum i ara a més AmazonPay per atendre la demanda dels comerços.

Les vendes online de Banc Sabadell han augmentat la seva facturació en un 30 per cent en el darrer any, fins als 4.000 milions d’euros. A més d’AmazonPay, l’entitat financera manté converses per desenvolupar altres col·laboracions com Amazon lockers o serveis per Alexa. Els ‘Amazon Lockers’ són taquilles d’autoservei en les que els clients d’Amazon poden recollir els seus paquets.

Foto portada: oficina del BS a l’avinguda de Barberà.