BBVA

BBVA s’afegeix a CaixaBank i tampoc cobra els tributs municipals

L’any passat CaixaBank va decidir no deixar pagar els impostos i taxes municipals de Sabadell als seus caixers i oficines. La decisió va comportar algunes molèsties a la ciutadania que aquest any es veuen ampliades ja que ha passat el mateix amb el BBVA.

El proper dimarts finalitza el període per pagar l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, més conegut com a Impost de Circulació, i la Taxa de guals. I els els ciutadans que l’hagin volgut pagar en alguna oficina del BBVA a Sabadell hauran vist que no és possible.
La segona entitat financera espanyola ha emprès el camí iniciat l’any passat per CaixaBank (més info: ‘CaixaBank deixa de cobrar els impostos dels sabadellencs‘). Cal recordar que l’entitat presidida per Francisco González no és qualsevol a Sabadell, ja que manté una alta quota de mercat i un alt volum d’oficines a causa de l’herència de l’extinta Caixa Sabadell i Unnim, que va comprar per un euro l’any 2013.

En quins banc sí es poden pagar els impostos?

Segons la web municipal, es poden pagar els tributs no domiciliats a través de diferents canals. Per exemple, a les següents entitats financeres: Banc Sabadell, BSCH, Banc Popular, Bankia, Cajamar, Deutsche Bank i Ibercaja. Queden fora, a més del BBVA i CaixaBank, entitats com Bankinter o Kutxabank.

I quins canals més existeixen?

També es pot fer als caixers ubicats a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del carrer de la Indústria, i a la seu de la Policia Municipal, a Can Marcet.

A través d’internet, tothom pot utilitzar la plataforma en línia del Banc Sabadell. I finalment es pot pagar també trucant al 93 745 32 79 en horari de servei.

Foto portada: caixers del BBVA al carrer de Gràcia, seu històrica de Caixa Sabadell. Autor: J.d.A.