Foto portada: Bertín Osborne i Alicia García, aquest matí a Sabadell. Autor: cedida.

Bertín Osborne, de la mà de l’empresa amb seu a Sabadell Repara tu Deuda

El popular presentador i cantant Bertín Osborne ha signat aquest dimecres un acord de col·laboració amb l’empresa amb seu a Sabadell Repara tu Deuda, especialitzada en la llei de la Segona Oportunitat. Aquesta empresa duu a terme el 85 per cent de casos per emparar-se a la nova normativa que es fa a Espanya i ara serà promocionada pel cantant gadità. 

La signatura s’ha dut a terme a les oficines de l’empresa Repara tu Deuda, a la Torre Milenium de Sabadell, aquest dimecres al migdia. Es tracta d’una empresa que tramita el 85 per cent de casos de la Llei de Segona Oportunitat, que a més ha vist incrementat el nombre de casos des de l’inici de la crisi de la Covid-19 el passat mes de març.

“Portem el 85 per cent de tots els casos de la Llei de Segona Oportunitat a Espanya i representem als jutjats més de 9.000 persones”, assegura la gerent de Repara tu Deuda Abogados, Alicia García, qui assegura que han aconseguit un 100 per cent d’èxit als seus casos presentats.

Osborne ajudarà a la promoció de l’empresa a partir d’ara: “la legislació ajuda a persones que s’han arruïnat a començar de zero eliminant els deutes i cal arribar al màxim possible de gent”, ha assegurat Osborne.

La llei va entrar en vigor a Espanya l’any 2015, però encara no és prou ben coneguda o finalment no s’inicien els procediments “perquè els possibles beneficiaris consideren que és car després de consultar amb alguns equips d’advocats o perquè creuen que serà un procés molt complicat”, assegura el cantant.

Foto portada: Bertín Osborne i Alicia García, aquest matí a Sabadell. Autor: cedida.