Fira Sabadell

Cinc fires i dos congressos a Fira Sabadell abans que acabi el 2019

  • Fira Sabadell acollirà el 26è Congrés de Fires de Catalunya, el 20 i 21 de novembre. 
  • Sabadell també celebrarà el primer Congrés de Qualitat de l’Aire, el 24 i 25 d’octubre. 

Fira Sabadell estrena la programació de tardor el proper dissabte 28 de setembre. Aquest any, La Fira ha estat escollida per acollir el 26è Congrés de Fires de Catalunya, l’esdeveniment de referència al món firal, els dies 21 i 22 de novembre. Fins a finals d’any, s’han previst un conjunt de congressos i fires de temàtiques molt variades.

Amb la programació d’aquesta tardor i el fitxatge estrella del Congrés de Fires de Catalunya s’espera millorar els resultats. Per començar, la jornada inaugural d’aquest dissabte, Sport Dirigit, serà gratuïta i estarà oberta a tot el públic.

Cinc fires

  1. El cap de setmana que ve DIYversió! torna per segon any consecutiu a Sabadell. Del 4 al 6 d’octubre, grans i petits podran assistir a tallers de treballs manuals, classes i mercats de venda directa al públic.
  2. Els dies 19 i 20 d’octubre, la tradicional Fira Nuvis del Vallès arriba a Sabadell per proporcionar tota mena de productes i serveis de les celebracions especials, majoritàriament dels casaments. A més, també s’organitzaran un conjunt d’activitats paral·leles obertes al públic visitant.
  3. El primer cap de setmana de novembre, de l’1 al 3 de novembre, arriba l’exposició més gran de dinosaures animatrònics a mida real: Dinosaurs Tour.
  4. FiraCasa també repeteix per segona vegada a La Fira. Del 8 al 10 de novembre, el saló de l’immoble s’instal·larà a Sabadell per tal que els visitants puguin trobar una sortida a les diferents necessitats dels habitatges.
  5. L’última fira de l’any, Expo Nadó, se celebrarà del 6 al 8 de desembre. Recordem que aquesta exposició va dedicada a les famílies amb nadons de 0 a 4 anys.

Dos congressos

  1. El primer Congrés de Qualitat de l’Aire obrirà les portes de la Fira del 24 al 25 d’octubre per tal que més de 70 ponents de relleu internacional discuteixin sobre la gestió de la contaminació atmosfèrica. L’esdeveniment es dividirà en 24 sessions de treball i 8 temàtiques que giren entorn d’aquest tema: salut, mobilitat, emissions, urbanisme, sensibilització, fiscalitat, avaluació i modelització.
  2. El 26è Congrés de Fires de Catalunya se celebrarà a Sabadell durant els dies 20 i 21 de novembre. En aquest congrés hi participen promotors públics i privats, així com proveïdors de serveis vinculats amb l’organització de certàmens firals.

L’any passat, La Fira va aconseguir més de 75.000 visitants i la presència de més de 400 empreses.

Foto portada: exterior de Fira Sabadell. Autor: cedida.