Foto portada: el supermercat del carrer de Balmes. Foto: Google Street View.

Cinc supermercats de la cadena Condis obriran una hora només per gent gran

Cinc supermercats de la cadena  Condis obrirà una hora abans del que ho fa habitualment per poder atendre a les persones més grans de 65 anys. La iniciativa es posa en marxa amb l’objectiu de minimitzar el risc de contraure el Covid-19 per a les persones grans, on la mesura pretén evitar que hagin de fer cues i s’exposin més del necessari.

Aquesta mesura s’aplicarà a partir de divendres, on l’obertura per a aquest col·lectiu més vulnerable es farà de 9 a 10 hores. Això permetrà facilitar al màxim la seguretat i la tranquil·litat d’aquestes persones que no hauran de fer cues i es trobaran amb l’establiment perfectament higienitzat a primera hora del matí. A partir de les 10 hores del matí, podran accedir als supermercats la resta de clients amb normalitat, seguint les mesures específiques que la companyia ha posat en marxa per tal de garantir la seguretat i la salut de clients i treballadors mentre duri l’epidèmia.

“Aquesta iniciativa pionera és la nostra manera de contribuir a les meravelloses iniciatives ciutadanes i de molts col·lectius que aquests dies estan sorgint al nostre país. Des de qualsevol àmbit, tots podem fer alguna cosa per ajudar a millorar la situació si ens ho proposem”, ha afirmat el director de Màrqueting i Comunicació de Condis, Xavier Pérez.

 

Inicialment seran tots els supermercats propis de Catalunya els que oferiran aquest servei exclusiu, però es busca que molts dels establiments en règim de franquícia es sumin a la iniciativa per tal de poder donar la màxima cobertura geogràfica. “Anirem ampliant progressivament el nombre de supermercats que ofereixen aquest servei”, ha explicat Xavier Pérez.

Quins supermercats Condis obriran abans?

A Sabadell, els supermercats Condis que s’adhereixen a aquesta iniciativa seran els que es troben al carrer de les Planes, al Centre, al carrer Balmes, al barri de Covadonga, al carrer Irlanda, dins el mercats dels Merinals, al carrer Anoia, a Torre-romeu, i a la carretera Prats de Lluçanes, a La Creu Alta. En paral·lel s’està treballant per a que la resta de les botigues franquiciades s’uneixin al llarg dels darrers dies.

Foto portada: el supermercat del carrer de Balmes. Foto: Google Street View.