Foto: M.Tornel.

Lidl limita l’accés a una persona per família i fixa l’aforament en 50 clients per botiga

Els supermercats Lidl, amb presència doble a Sabadell, limitaran a partir d’ara l’accés a les botigues a una sola persona per unitat familiar, i fixaran en 50 clients l’aforament dels establiments. La mesura té com a objectiu aconseguir que hi hagi una distància d’un metre entre clients i evitar possibles aglomeracions.

A més, i segons ha explicat la cadena en un comunicat, els horaris comercials seran a totes les botigues de nou del matí a vuit del vespre, com han comunicat altres marques també aquest dilluns (entre elles Mercadona, Consum o Dia). D’altra banda, el grup Lidl obliga als clients a utilitzar guants en la compra de productes a granel, i recomana utilitzar targetes de crèdit a l’hora de pagar. Per garantir la higiene, les superfícies més exposades al contacte es desinfecten regularment.

D’altra banda, Lidl reforça la seguretat privada a les botigues per garantir que es compleixen correctament les directrius de regular el nombre de persones que entren i les distàncies. Així mateix, Lidl està contractant a través d’empreses ETT nou personal per atendre l’increment de la demanda i facilitar el descans dels seus empleats actuals.

Dues botigues a Sabadell

La marca alemanya LIDL té dos establiments a Sabadell, un al Passeig de Can Feu i l’altre al Passeig del Comerç. També estan presents a municipis vallesans com Terrassa o Ripollet.

Foto portada: el LIDL del passeig del Comerç, a Campoamor. Autor: M.Tornel.