Nit de compres

El Black Sabadell donarà el tret de sortida a la campanya nadalenca

Els comerços del centre de Sabadell se sumen aquesta setmana al Black Friday, que donarà a la vegada el tret de sortida a la campanya nadalenca. Una vintena de comerços de Sabadell Comerç Centre participaran amb preus especials a les jornades, que s’allargaran divendres i dissabte. Es tracta de l’anomenat Black Sabadell. 

Divendres serà el moment de l’encesa de l’enllumenat, que es farà a les sis de la tarda a la plaça del Mercat Central. També es farà acte d’encesa a Ca n’Oriac, a les set del vespre, i a la plaça de la Creu de Barberà, a les vuit del vespre (més info: ‘Canvis importants a la programació de Nadal‘). També s’inaugura divendres la Fira de Santa Llúcia, que aquest any ocuparà la plaça del doctor Robert. Els comerços participants al Black Sabadell faran descomptes i alguns d’ells en format de botiga al carrer.

Dissabte: el dia gran

No obstant, el gruix d’activitats es farà dissabte. Entre les 10 i les 21 hores hi haurà una festa d’inauguració del nou carrer Sant Pere, ara per a vianants. Durant tot el dia hi haurà estands al Passeig de la plaça Major amb un espai solidari de l’entitat Oncolliga. Entre les 11 i les 21 hores hi haurà també tallers i classes al Passeig: ioga, acrobàcies, danses urbanes, defensa personal, zumba, dansa, jazz, hip-hop, bollywood i altres. A les 18 hores hi haurà cantada de nadales a càrrec de la coral d’adults de l’Escola de Música Praeludium.

Comerç Centre espera gran afluència de públic als carrers, i que això es vegi reflectit en les vendes.

Foto portada: una de les activitats de la Nit de Compres, l’any passat. Autor: David B.