Foto portada: carnisseria el Vegans' al carrer Escola Industrial. Autor: Sara Cordero.

Obre a Sabadell la primera ‘carnisseria’ vegana, “la carnisseria del futur”

JDA/SFAI patrocina la secció d’economia.

La primera carnisseria vegana de Sabadell ha assegurat ser el futur del gremi. Una proposta alternativa a la carn que triomfa amb els seus productes artesanals 100 per cent vegans i naturals, com ara el pit de ‘no’ pollastre, la ‘no’ costella o els llibrets de ‘no’ pernil i ‘no’ formatge. ‘Vegans’ Badalona’ va ser pionera en el seu àmbit a Catalunya, i a causa del seu èxit s’ha expandit a la nostra ciutat.

Es tracta d’un negoci que sorgeix d’una família de carnissers que va canviar el seu estil de vida al vegetarianisme. Segons ha explicat un dels fundadors, aquesta nova ideologia i l’auge de la dieta vegana en la societat actual, els va fer considerar la idea d’una botiga especialista en productes vegans naturals. Tal com ha dit el propietari, volen facilitar l’oferta de gènere plant-based a aquells que segueixen un estil de vida vegà o vegetarià, aquells que volen reduir el consum de productes ultraprocessats, o per a qui estigui interessat en una dieta sana i rica en proteïnes, entre altres.

“A tothom li agrada la carn, però no a tots els hi agrada el que hi ha darrere”, ha declarat un dels fundadors d’el Vegans’ Sabadell.

La xarcuteria vegana, situada al carrer de l’Escola Industrial num. 6, compta amb un munt d’aliments vegetals, entre els quals alguns s’apropen al gust de la carn, altres al del peix, i fins i tot hi ha imitacions al formatge.

El propietari ha assegurat que la ciutadania, especialment els consumidors vegans, ha rebut la inauguració de la xarcuteria amb positivisme i agraïment, ja que “molts deien que feien falta productes veggies naturals, sense conservants ni additius”. Tot i que actualment compta amb botigues a Badalona, Sabadell, Granollers i Sant Cugat; el Vegans’ preveu expandir-se a altres zones de Catalunya i ha assegurat una nova obertura pròximament.

Foto portada: carnisseria el Vegans’ al carrer Escola Industrial. Autor: Sara Cordero.

Comments are closed.