Banc Sabadell. Autor: David B.

El consell d’administració del Banc Sabadell estudia aquesta tarda el canvi de seu social

El consell d’administració del Banc Sabadell estudia aquesta tarda el canvi de seu social fora de Catalunya. Segons diverses informacions, l’entitat presidida per Josep Oliu planteja marxar a Madrid, Oviedo o Alacant.

Reunió d’urgència aquesta tarda del consell d’administració del Banc Sabadell. Sobre la taula a partir de la tarda, el canvi de domicili social de l’entitat financera d’origen local, presidida per Josep Oliu. El domicili social del Banc Sabadell és el número 20 de la plaça Sant Roc de Sabadell. L’entitat financera és la segona catalana en volum d’actius, darrere de Caixabank, i la quarta espanyol, després del BSCH, BBVA i Caixabank.

L’Agència Catalana de Notícies manté que el BS planteja moure’s a Alacant (on té una forta presència després d’absorbir la CAM), Madrid o Oviedo (fa una dècada el BS va comprar el Banco Urquijo). El preu de l’acció ha caigut un 12,7 per cent en els darrers dies, després del referèndum de l’1-O. Ja fa uns anys van fer un moviment per agilitzar la sortida de Catalunya en cas d’independència: si abans calia l’aprovació de la Junta d’Accionistes ara ho pot fer el consell d’administració. El canvi de seu no implicarà moviments d’oficines ni de personal, segons les mateixes fonts.

Foto portada: la seu del BS a la plaça Sant Roc, aquest migdia. Autor: David B.