Foto portada: guanyadors al Cafè Aventura, amb el regidor de Treball i Empresa. Autor: cedida.

El fòrum d’emprenedoria ‘Cafè d’aventura’ tindrà setena edició al juny

El Cafè d’Aventura, el fòrum d’emprenedoria a Sabadell, se celebrarà per setena vegada consecutiva el 27 de juny.  El certamen atorgarà premis de fins a 1.500 euros a les millors empreses o projectes emprenedors.

L’esdeveniment, que aquest any tindrà lloc al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, té l’objectiu d’impulsar els projectes innovadors amb alt potencial i donar suport a totes aquelles empreses que fa poc que estan en funcionament.

Totes aquelles empreses o projectes emprenedors que s’inscriguin, passaran per un procés de selecció, per tal d’optar als premis. Una vegada s’hagin seleccionat deu candidatures, aquestes podran presentar-se davant del públic assistent i fer contactes per al futur.

Els premis es reparteixen en dues categories: Millor empresa i Millor projecte empresarial. Per una banda la categoria de Millor empresa, anirà adreçada a totes aquelles empreses iguals o inferiors a 3 anys. I per l’altra el premi a Millor projecte empresarial, serà per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci per al futur.

Els premis que s’atorgaran 

El guanyador a Millor empresa obtindrà un premi de 1.500 euros i sis mesos gratuïts per treballar a un despatx al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. A més comptarà amb deu hores d’assessorament individual a càrrec d’experts. El segon classificat per la seva banda, obtindrà un premi de 1.000 euros i assessorament individual.

En la categoria de Millor projecte empresarial, el guanyador s’endurà 1.500 euros i sis mesos gratuïts al Centre de Negocis Nodus Barberà i 10 hores d’assessorament. Pel que fa al segon millor projecte, obtindrà un premi de 1.000 euros i assessorament amb experts.

Les inscripcions al Fòrum

Les inscripcions estan obertes fins al dia 14 de maig. Al web de Sabadell empresa es poden consultar les bases de les candidatures i omplir els formularis. Per obtenir més informació: a Vapor Llonch, al telèfon 937453161 o al correu de Sabadell empresa. 

Foto portada: guanyadors al Cafè Aventura, amb el regidor de Treball i Empresa. Autor: cedida.