Aigües Sabadell

Aigües Sabadell: un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada nova factura digital

L’empresa Aigües Sabadell ha engegat una nova campanya per recollir fons per la lluita contra el coronavirus donant un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada client que es passi a la factura digital.

La iniciativa #JoEMCorono està encapçalada per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i pretén recaptar fons per a la recerca contra el coronavirus. Els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà són els principals impulsors. Han començat el primer assaig clínic aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes. A través d’un altre projecte també es treballa en una vacuna contra el virus.

Aigües Sabadell ha creat una pàgina web, on diàriament actualitzarà el ‘marcador’ amb els clients que s’hagin passat a la factura digital. Per donar-se d’alta a la modalitat de rebut digital es pot fer bé des de l’oficina virtual o bé trucant als telèfons especials d’atenció telefònica durant l’estat d’alarma: 639 37 32 65 / 627 17 32 99 / 639 37 62 16 / 646 98 33 07 / 627 17 78 99.

Prop de 30.000 clients disposen de la factura digital

En l’actualitat, prop de 30.000 clients del Grup CASSA ja disposen d’aquesta modalitat de factura. Amb aquesta iniciativa, la companyia assegura que pretén contribuir en la lluita contra la Covid-19 promovent la col·laboració entre la ciutadania i Aigües Sabadell, i també conscienciar sobre la importància de reduir la petjada en el medi ambient, promovent hàbits sostenibles com la reducció del consum de tinta i paper.

Foto portada: la seu d’Aigües Sabadell. Autor: cedida.