Foto portada: trobada per signar els convenis. Autor: Aigües Sabadell / cedida.

Aigües Sabadell assumirà de nou el cost de l’aigua de les principals entitats socials

L’empresa mixta Aigües Sabadell assumirà el cost de la factura de l’aigua de les onze entitats socials més importants de Sabadell. Es tracta d’una acció ja impulsada l’any 2018 que es posposarà un any més ampliant-se de 10 a 11 entitats beneficiàries, segons un conveni signat a finals de desembre entre l’empresa i els representants de les entitats. 

Segons apunta Aigües Sabadell, es tracta de les 11 principals entitats socials de la ciutat. L’empresa assumirà el cost de la factura de l’aigua durant tot l’any 2019. Són Creu Roja, Càrites, la Fundació Amics CIPO, Actuavallès, Atendis, Associació Juvenil Esquitx, Ningú sense sostre, Centre Sara i La Fabri-K. L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i Salut Mental Sabadell entren de nou al projecte.

“Són entitats que garanteixen que els nostres veïns i veïnes més vulnerables tinguin els àpats garantits, una higiene digna, una llar on descansar o un acompanyament integral”, destaca el president de la companyia, Enric Blasco.

La factura serà assumida pel Fons Social de l’empresa subministradora d’aigües. La firma del conveni es va fer el passat 20 de desembre, amb motiu del Dia Mundial de la Solidaritat. Hi van acudir també representants de l’equip de govern municipal, entre ells, l’alcaldessa Marta Farrés, qui va destacar la “implicació” de l’empresa Aigües Sabadell a l’hora d’ajudar les entitats socials.

Foto portada: trobada per signar els convenis. Autor: Aigües Sabadell / cedida.