Ramon Escapa, impulsor de Bicis Escapa. Foto: J.d.A

Bicicletes Escapa i Sheedo, Premis Emprenedor de l’Any de la Xarxa Onion

La Xarxa Onion ha decidit lliurar el seu Premi Emprenedor de l’Any 2019 amb caràcter ex aequo a Bicicletes Escapa i a Sheedo. L’acte de lliurament es durà a terme en el marc del tradicional sopar de Nadal de la Xarxa Onion, que es celebrarà el proper dijous 12 de desembre.

El president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, ha explicat que “en el cas de Bicicletes Escapa hem volgut premiar la valentia de créixer en un context d’incertesa econòmica. Ens sembla remarcable que una empresa consolidada, i amb més de 30 anys d’història, aposti per sortir de la seva zona de confort i reconverteixi una antiga nau industrial prop de Girona en una nova botiga-taller.”

“També hem valorat que aquesta expansió l’ha fet acompanyada de diversos col·laboradors de Sabadell. El creixement genera més creixement i projectes com aquest ajuden a pujar la moral col·lectiva de la ciutat”.

Pel que fa a la start-up Sheedo, Bonada ha apuntat que “el jurat ha valorat la innovació i el caràcter disruptiu de la seva proposta, així com el seu component de sostenibilitat i conscienciació mediambiental. Projectes com el de Sheedo demostren que el món es pot canviar també a través de l’empresa privada i que és viable combinar la rendibilitat econòmica amb la vocació d’avançar cap a una societat millor.”

Ramon Escapa, gerent de Bicicletes Escapa, recollirà el premi en nom de l’empresa. Per la seva banda, Gala Freixa el recollirà en nom de Sheedo, com a cofundadora i cap d’operacions. En el sopar de Nadal de la Xarxa Onion donarà a conèixer les conclusions del seu projecte 1.000 idees per Sabadell, i es celebrarà un quinto solidari organitzat per Puraceba, la recaptació del qual anirà a favor de SOSRacisme.

Fotoportada: Ramon Escapa, impulsor de Bicis Escapa, en una imatge d’arxiu. Foto: J.d.A