Foto portada: Costa i Serret. Autor: cedida.

El Gremi de la Fusta entra al CIESC

El Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca s’ha incorporat novament al Consell Intersectorial d’Empresaris, CIESC.  El Gremi de la Fusta va ser un dels membres fundadors del CIESC ara fa 40 anys. Ara per ara, acull una tercera part de les empreses del sector de la fusta. 

El president del CIESC, i president del Gremi de Fabricants, Blai Costa, i el president del Gremi de la Fusta Albert Serret, han segellat la incorporació.

“Pel Consell d’Empresaris és d’un gran valor comptar amb la seva participació perquè és un gremi històric per la seva tradició en l’economia de Sabadell i la comarca”, ha assegurat Costa, qui diu que “és un gremi actiu en la recerca de nous talents i vocacions, especialment, entre les generacions més joves”.

Per la seva part, el president del Gremi de la Fusta, Albert Serret, manté que “formar part del CIESC és mantenir el lligam empresarial amb una organització intersectorial que coneix amb profunditat les necessitats i reptes que te el territori”.

Amb aquesta renovada incorporació, el CIESC agrupa 15 entitats de diferents sectors econòmics. En total, més de 4.500 empreses i 85.000 treballadors.

Foto portada: el president del CIESC, Blai Costa, i el president del Gremi de la Fusta, Albert Serrat. Autor: cedida.