Foto portada: Cerveses Nómada Brewing.

La cervesera sabadellenca Nómada Brewing, en el Top 3 mundial

El festival de cerveses artesanes Barcelona Beer Festival ha premiat amb sis medalles la cervesera sabadellenca Nómada Brewing. L’empresa local s’ha situat en la tercera posició del rànquing anual de les millors cerveses del festival.

Les cerveses artesanes de Nómada Brewing s’han emportat sis medalles en el Barcelona Beer Festival, que premia les millors elaboracions del sud d’Europa. Les cerveses de Nómada Hanani, Revontulet, La Manchurita, Imperial Stout Gianduja i Lum s’han emportat una medalla de plata; mentre que la Passiflora s’ha aixecat amb el bronze. Nómada també ha quedat tercera en la classificació mundial del festival.

Nómada Brewing
Claret, a l’esquerra amb el seu soci. 

En el Barcelona Beer Beer Festival s’ha pogut provar una gran varietat de cerveses artesanals, i en aquest context, en el Barcelona Beer Challenge un jurat professional ha valorat més de 1.000 cerveses artesanes d’arreu del món. En aquesta edició del festival hi han assistit unes 30.000 persones.

La sabadellenca Nómada Brewing

Nómada Brewing és una cervesera artesanal sabadellenca fundada per Sami Claret i Javier Aldea l’any 2011; més tard, el 2016, el grup Mahou San Miguel va adquirir el 40 per cent de l’empresa. Actualment a Nómada elaboren 13 cerveses, que es poden provar al bar Olut del Centre.

No és la primera vegada que aquestes begudes reben algun premi. Per exemple, l’any passat la seva cervesa Papaya Rye va ser inclosa en el TOP 100 mundial de cerveses artesanes (més info: ‘Papaya Rye, de la sabadellenca Nómada Brewing, en el TOP 100 de les millors cerveses del món‘).

Foto portada: Cerveses Nómada Brewing. Autor: Nómada Brewing.