Centre Cívic torre-romeu

Nou programa per trobar feina als barris del sud i del Ripoll

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) obre una nova convocatòria per al programa Treball als barris, adreçat als residents dels barris del Ripoll (Torre-romeu i Can Puiggener, bàsicament) i de la zona sud. L’any passat l’acció va permetre inserir 338 persones al mercat laboral.

Els veïns han de residir en alguna d’aquestes dues zones de Sabadell. Han d’estar a l’atur o treballant però  que tinguin com a objectiu una millora d’ocupació. El programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Durant l’any 2017, 338 persones continuen treballant després d’haver participat en alguna de les actuacions.

“Els resultats demostren que aquest tipus de serveis funcionen i que són necessaris mantenir per a aquelles persones que tenen majors dificultats per entrar al mercat laboral”, assegura el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro.

Aquest any es torna a posar en marxa el programa. L’Ajuntament espera poder acompanyar a un mínim de 600 persones de tots els àmbits d’actuació.

Què cal fer per inscriure’s?

Aquestes persones han d’estar registrades a l’Oficina de Treball ja sigui com a demandants o com a millora d’ocupació. A més hauran d’estar empadronades a la zona de Sabadell Sud o a la zona del Parc Fluvial del Riu Ripoll. Totes aquelles persones interessades a formar part del programa s’han d’adreçar als centres cívics de referència. Les oficines estaran obertes de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Foto portada: Centre Cívic torre-romeu. Autor: David B.