Foto portada: figures de Pacman en impressió 3D.

Nous cursos sobre impressió 3D programats per juliol

El Centre de Formació Cal Molins acollirà nous cursos de formació sota el títol ‘Introducció a la fabricació digital: impressió en 3D’. Consisteix en un total de cinc cursos, que es duran a terme durant el mes de juliol, en dues edicions. La primera tanda serà del 10 al 19 de juliol, i la segona del 24 al 31 del mateix mes. Podrà assistir-hi qualsevol persona, tant en atur com en actiu. Cal inscripció. 

L’Ajuntament ofereix cinc nous cursos per aprofundir sobre “els conceptes i aplicacions de la internet de les coses, la fabricació digital i la impressió 3D”. La formació es durà a terme al Punt Òmnia del Centre de Formació Cal Molins, en dues edicions de sis hores cadascuna. La primera serà del dia 10 al 19 de juliol, i la segona del 24 al 31.
El Punt Òmnia també ofereix altres cursos, relacionats amb les eines 2.0, que es duran a terme durant el mateix mes de juliol. Són cinc, i tractaran d’aprofundir en les noves tecnologies de Google Drive, identitat digital, Twitter, Linkedin i Canva.

Els cursos seran disponibles per a qualsevol persona, en atur o en actiu, que vulgui “iniciar-se en el món de les TIC”, però també a aquelles que “busquen una actualització i ampliació dels coneixements”. Per a més informació consulteu la pàgina web de Vapor Llonch. 

Foto portada: figures de Pacman en impressió 3D.