Premis Floc de llana, Gremi de Fabricants. Autor: David B.

Grau SA, la Fundació Club Natació Sabadell i Jordi Marminyà, premis Floc de Llana 2017

L’empresa Grau SA, la Fundació del Club Natació Sabadell i Jordi Marminyà i Valls són els guanyadors de la tercera edició dels premis Floc de Llana, que atorga el Gremi de Fabricants en motiu de la seva festa patronal, Sant Sebastià. 

La patronal tèxtil va posar en marxa aquests premis l’any 2016. En aquesta tercera edició els rep la tèxtil Grau SA, per la seva trajectòria des de 1868. Es reconeix la seva trajectòria industrial creant ocupació, el servei de qualitat en el sector tèxtil i el seu compromís amb la ciutat de Sabadell i les seves institucions.

La Fundació Club Natació Sabadell és reconeguda pel seu foment altruista de l’esport, la salut i la cultura, especialment amb les persones amb dificultats especials per a la pràctica esportiva.

A nivell individual, Jordi Marminyà ha reconegut també un reconeixement, per la seva trajectòria professional en el sector tèxtil tant en l’àmbit industrial com en la formació de teòrics i tècnics.

El president del Gremi de Fabricants de Sabadell, Blai Costa, ha manifestat que “els reptes que ens queden per davant són importants  i gens fàcils d’assolir”, i posant  l’exemple dels 500 anys d’història del Gremi de Fabricants, ha apostat per la voluntat, el coratge i la col·laboració per assolir-los. També ha posat èmfasi “en la col·laboració público-privada i en la creació de sinèrgies que aportin valor a l’economia productiva i el benestar social”.

Festivitat de Sant Sebastià

El Gremi de Fabricants ha celebrat aquest divendres la seva festa patronal, Sant Sebastià, amb la tradicional trobada a la seu de l’entitat, al carrer de Sant Quirze. La trobada ha comptat amb la participació de part de la societat sabadellenca i vallesana. El rector de la UB entre 2008 i 2016, Dídac Ramírez, ha pronunciat la tradicional conferència centrada en aquest cas en l’economia en valors.

Foto portada: els guardonats amb els premis Floc de Llana. Autor: David B.