Nit de compres

Guia de la Gran Festa del Comerç

Per cinquena vegada Sabadell Comerç Centre organitza aquest dissabte la seva shopping night, primer dita Nit de compres i des de l’any passat La Gran Festa del Comerç. Inicialment l’esdeveniment no anava directament vinculat a la campanya nadalenca, però des de fa algunes edicions se celebra com a tret de sortida de la campanya més important de l’any.

El comerç del centre de Sabadell començarà la seva jornada més especial a mitja tarda, tallant-se ja el trànsit a la Rambla a dos quarts de tres. A partir d’aquell moment s’hi instal·laran tot un seguit de carpes al llarg de la Rambla, a mode d’espais escènics, on hi haurà demostracions de productes i serveis, a més d’espectacles i altres activitats.

En els tres espais escènics al llarg de la Rambla hi haurà dansa, zumba, hip hop, breakdance, desfilades de moda, ball Bollywood, arts marcials, swing, nadales o ball irlandès. A més, els comerços adherits a la iniciativa de carrer com Gràcia, Sant Antoni, el Passeig, de la Rosa, Mestre Rius o la Rambla allargaran el seu horari d’obertura fins les 23 hores, amb algunes descomptes especials i promocions. En aquesta ocasió, el número d’empreses adherides a la iniciativa s’acosta al centenar. La Nit de Compres és el tret de sortida a la campanya nadalenca.

Activitats diürnes

Durant tot el dia, a partir de les 10 hores, al Passeig de la plaça Major es durà a terme una nova edició del Flea Market, un mercat de roba i objectes de segona mà que es realitza diverses vegades a l’any. L’organitzen l’Alliance Française i l’Espai Àgora i es va guanyant un espai entre els clients i curiosos. El Flea Market s’allargarà fins les 20 hores.

Els nous fanals gegants del Passeig. Autor: David B.
Els nous fanals gegants del Passeig, amb l’ambientacio ja nadalenca. Autor: David B.

A més, els comerciants del carrer de Sant Antoni han programat activitats durant tot el dia, més enllà de l’horari propi de la Gran Festa del Comerç. Així al matí ja hi haurà artesania, degustacions, contacontes amb titelles o pinta-cares.

Comerços adherits a La Gran Festa del Comerç
Comerços adherits a La Gran Festa del Comerç
Activitats a La Gran Festa del Comerç.
Activitats a La Gran Festa del Comerç.

Des de fa una setmana, a més, la Fira de Santa Llúcia ja funciona a la plaça Sant Roc i l’enllumenat nadalenc està engegat. També va obrir portes la tradicional exposició de pessebres de l’Acadèmia Catòlica i aquest divendres ha fet el mateix l’exposició al Casal Pere Quart sobre el conte nadalenc que l’Ajuntament divulgarà entre els infants.

Foto portada: el carrer Sant Antoni, en una Nit de Compres. Autor: David B.