Cooperativa Agrària Vallès

La Cooperativa Agrària del Vallès s’incorpora a la patronal CIESC

La principal entitat del sector agrari vallèsà, Cooperativa Agrària del Vallès, s’ha incorporat al Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC). Ara 14 la patronal està formada per 14 entitats econòmiques.

La Cooperativa Agrària del Vallès té uns 400 socis i seus a Vilanova del Vallès, Les Franqueses i Sabadell. És la primera cooperativa que s’integra al CIESC. El Vallès (Occidental i Oriental) té més de 20.000 hectàrees d’espai agrari.

Formar part del CIESC ens permet socialitzar el rol de l’activitat agrària dins la producció econòmica i incorporar noves formes de generar economia”, sosté el director gerent de la Cooperativa Agrària del Vallès, Manel Cunill. Per la seva part, la secretària general del CIESC, Núria Aymerich, manté que el sector primari “és una activitat que sovint passa desapercebuda malgrat és motor de vida social i econòmica”.

El CIESC està format entre altres pel Gremi de Fabricants, el Centre Metal·lúrgic, Sabadell Comerç Centre, Ca n’Oriac Comerç, la xarxa d’emprenedors Onion, el Gremi d’Hostaleria i Turisme o el Gremi de Constructors.

Foto portada: activitat agrícola. Font: Cooperativa Agrària Vallès