Autor: M.Tornel.

La Diputació subvencionarà amb 560.000 euros serveis de promoció econòmica

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns acceptar una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import total de 560.994,17 euros, per finançar algunes accions previstes durant l’any 2020 i 2021 en matèria de promoció econòmica.

L’Ajuntament pretén amb aquesta subvenció  dinamitzar el mercat de treball i donar suport al teixit productiu local, alhora que es fomenta la innovació i es dona suport a les dones emprenedores i empresàries.

Amb els diners aportats per la Diputació es durà a terme la 1a Fira Ocupació Sabadell a la tardor de 2020, principalment en un format telemàtic que reunirà empreses amb necessitats de personal amb persones en recerca de feina. També s’oferiran conferències i webinars de les noves metodologies per seleccionar personal, així com els perfils professionals emergents per a les noves necessitats laborals.

També permetrà finançar durant el 2020 actuacions d’informació i d’orientació laboral i acompanyament a la recerca de feina i actuacions d’intermediació laboral com ara gestió d’ofertes de treball, gestió de pràctiques en empreses, entre d’altres accions.

Entre les accions de suport al foment de la innovació destaca el programa d’acceleració Innorocket Acceleration LAB amb sessions grupals de capacitació, assessoraments individuals a càrrec d’experts i accés a la xarxa emprenedora i empresarial. Alhora es faran accions per prestigiar les vocacions tecnològiques amb trobades i xerrades entre emprenedors d’enginyeria de la UPC i estudiants d’ESO i de cicles formatius o el programa de “Portes obertes a la tecnologia” que permetrà identificar proveïdors tecnològics al municipi.

Foto portada: Vapor Llonch. Autor: M. Tornel.