Agència Tributària Catalunya. Autor: David B.

La nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Sabadell tindrà funcions comarcals

El proper dimarts obrirà la nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Sabadell, una de les 15 noves oficines que la Generalitat de Catalunya ha desplegat en el territori. L’oficina ocupa l’espai d’un antic taller de motos, al número 359 de la carretera de Barcelona.

L’oficina de Sabadell, que realitzarà funcions comarcals, s’encarregarà de recaptar els impostos propis de la Generalitat de Catalunya, els cedits a la Generalitat i també els impostos impagats municipals, d’altres administracions o bé de multes de trànsit.

Agència Tributària Catalunya. Autor: David B.
Una part de l’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya. Autor: David B.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant ha destacat la importància de la obertura de la nova oficina per al desplegament de la hisenda pròpia.

És important compartir dades i fer servir aquesta col·laboració administrativa també per poder recaptar aquells deutes que no s’han pogut recaptar per via executiva i lluitar contra el frau”, ha apuntat Serracant.

El Secretari d’Hisenda, Josep Lluís Salvadó, ha explicat que una vintena de persones que treballaran en aquesta oficina de l’Agència Tributària de Catalunya provenen de l’Oficina liquidadora de Sabadell i tres treballadors provenen del servei de l’Oficina liquidadora de la ciutat de Barcelona.

Foto portada: un dels espais de l’oficina recaptadora. Autor: David B.