La xarxa Onion debat sobre la crisi a l’Estruch

La xarxa Onion, que aplega a desenes d’empreses i emprenedors de Sabadell, organitza aquest dimecres a l’Estruch un debat amb la projecció del documental ¿Por qué? ¡Una crisis endémica! Hi seran presents el seu director, guionista i productor.

Amb aquest debat la xarxa OniOn vol posar en relació les diverses empreses presents en aquesta eina de dinamitzaicó empresarial de la ciutat i també reflexionar de forma conjunta sobre la crisi econòmica actual. Mitjançant la projecció del documental, es vol analitzar la crisi econòmica a partir d’entrevistes a experts de reconegut prestigi delpaís en l’àmbit econòmic i empresarial. Un cop acabada la projecció, es farà un debat amb el director i guionista, Marc Balaguer, el co-guionista Ángel Prieto i el productor Jaume Vilalta.

L’acte començarà a les 19 hores. A les 19.30 hores hi haurà un networking entre els membres de la Xarxa OniOn i MediaEstruch. A les 20.30 es passarà el documental i cap a les 22 hores es farà el debat amb els seus creador.

El documental

¿Por qué? ¡Una crisis endémica! és un documental que explica la crisi a Espanya des de l’any 2007 en les seves diverses fases: crisi financera, crisi d’ocupació, crisi social, crisi de deute públic i crisi política. En el documental apareixen les opinions de catedràtics i economistes com Joan Botella, Antoni Castells, Antón Costas o Joaquín Estefanía i també càrrecs sindicals com Ignacio Fernández Toxo (CC.OO).

La xarxa Onion

La xarxa Onion aplega unes 80 empreses i emprenedors de la ciutat que es reuneix aproximadament cada mes. Va néixer l’any 2008 de la mà de diferents emprenedors i el Vapor Llonch. El seu àmbit d’actuació d’actuació és Catalunya tot i que la majoria d’empresaris són de Sabadell i la resta del Vallès. Les finalitats són promoure els coneixements, els contactes empresarial i la cooperació, intercanviant experiències i promovent accions conjuntes.

Vídeo portada: trailer del documental.