La presidenta de la Xarxa Onion, Tona Codina, a la seva intervenció. Autor: A.Torruella / cedida.

La xarxa Onion tanca el curs amb microxerrades

La xarxa d’emprenedors de Sabadell i entorn, la Xarxa Onion, ha fet aquest dimecres la seva última trobada del curs. Com és habitual, aquest grups d’empreses i empresaris que agrupa un centenar de negocis, la majoria microempreses, ha fet una trobada formativa i de networking, que han tancat amb un sopar d’estiu.

‘Evasió o victòria: com convertir-se en una màquina de vendre’ ha estat el títol de la conferència que ha donat inici a la trobada, que en aquest cas s’ha fet al Museu del Gas amb el suport de la Fundació Gas Natural i la marca de cervesa Moritz. A més, a continuació s’han fet un seguit de microxerrades. Emili Segura, de la Fundació Gas Natural Fenosa, ha parlat del programa de primera exportació; Jaume Calsina ha exposat la seva ponència ‘Més és millor’. A continuació, Jordi Pujol ha parlat de la necessitat de passar ‘De tècnic a comercial’. En quart lloc, ha parlat la redactora creativa i presidenta de la Xarxa Onion, Tona Codina, amb ‘Cinc ingredients per cuinar continguts venedors’. Finalment, el tècnic del Vapor Llonch, Albert Torruella, ha tancat la trobada amb ‘Les cinc claus del màrqueting directe’.

Sopar Xarxa Onion Sabadell
Un moment del sopar. Autor: A.Torruella / cedida.

A continuació, al mirador del Museu del Gas els participants han fet una trobada de networking per establir contactes i iniciar relacions professionals. Finalment, s’ha fet un sopar d’estiu entre aquells membres de la xarxa que s’han quedat fins el final.

Xarxa Onion

La Xarxa Onion va néixer l’any 2009 a Sabadell per fomentar les relacions entre empreses, emprenedors i autònoms de la ciutat i el seu entorn. De forma periòdica, fan trobades formatives, sessions de networking i altres activitats per estimular l’emprenedoria i la consolidació empresarial de la ciutat. Ara mateix hi ha més d’un centenar d’empreses, la majoria, micropimes.

Foto portada: la presidenta de la Xarxa Onion, Tona Codina, a la seva intervenció. Autor: A.Torruella / cedida.