Foto portada: aparador de l'H&M de l'Eix Macià, aquest dimarts. Autora: N.Bueno.

Les rebaixes més flexibles

La flexibilitat en el sector comercial ha provocat que algunes empreses avancin el seu període de rebaixes. Algunes marques com H&M o United Colors of Benetton, igual que a les rebaixes de Nadal, han sigut algunes de les empreses que han avançat els descomptes abans de l’1 de juliol. Així els principals eixos comercials de Sabadell, la Rambla i l’Eix Macià, mostren comerços amb i sense rebaixes a hores d’ara.

Existeix aquesta flexibilitat a l’hora de fixar la data d’inici de les rebaixes per la liberalització del sector comercial que va fer  el Partit Popular l’any 2012, que va donar llibertat en els horaris comercials i els períodes de rebaixes. També, la Generalitat després d’intentar mantenir les dates de rebaixes, va permetre segons la Llei de Comerç que hi hauria llibertat en les botigues per fer rebaixes quan vulguin.

Ja es poden gaudir de certs descomptes

Algunes de les empreses que avançaran les rebaixes, al dia 30 en comptes de fer-ho el dia 1, i que no ho havien fet mai són El Corte Inglés, Desigual i el grup Inditex. Altres empreses com H&M, United Colors of Benetton o les marques del grup Cortefiel (Women’secret entre altres) a mitjans de juny ja van iniciar els descomptes.

Foto portada: aparador de l’H&M de l’Eix Macià, aquest dimarts. Autora: N.Bueno.