Foto portada: Catalán, el nou president de PIMEC Vallès Occidental. Foto: cedida.

Nou president a la patronal PIMEC Vallès Occidental

L’empresari Josep Maria Catalán és el nou president de la patronal PIMEC al Vallès Occidental substituint Francesc Elías, que passarà a centrar-se en exclusiva a la seva empresa.

Catalán va ser designat president aquest dimarts després que la Junta Directiva de PIMEC ratifiqués el seu nomenament. Catalán és soci fundador i gerent de l’empresa Bacsa, de Santa Perpètua de Mogoda, especialitzada en bàscules i balances. A més, presideix l’Associació Espanyola de Coordinació de la Indústria del Pesatge (AECIP).

El nou president de PIMEC manté que la patronal està consolidada a la comarca, amb 6.000 associats i 14 col·lectius, sent un lobby important. Afronta la presidència amb “il·lusió i voluntat de consolidar PIMEC Vallès Occidental com a única organització empresarial de la comarca que defensa els interessos de les petites i mitjanes empreses”. La seva voluntat és “potenciar la formació i els serveis” que presta PIMEC.

Elías, satisfet

Després d’un mandat de 12 anys, Francesc Elías deixa la presidència comarcal de PIMEC per dedicar-se en exclusiva a la seva empresa. Elías manifesta que només PIMEC defensa els interessos de les petites i mitjanes empreses.

Foto portada: Catalán, el nou president de PIMEC Vallès Occidental. Foto: cedida.