Vapor Llonch

Nou servei de recerca de feina per a joves al Vapor Llonch

L’ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb el SOC, estrenen l’Espai de Recerca de Feina de Garantia Juvenil per orientar laboralment a menors de 30 anys en atur.

L’Espai de Recerca de Feina de Garantia Juvenil està situat al Vapor Llonch i és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil i està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

El nou servei està dirigit a joves demandants de feina que vulguin incorporar‐se al mercat de treball. Està en funcionament en horari de tarda i amplia el servei actual de recerca de feina, adreçat a persones de totes les edats que funciona pels matins.

El nou espai ofereix un servei personalitzat i intensiu, en vuit sessions, per promoure la recerca de feina organitzada i sistemàtica i preparar al jove per a la seva incorporació al mercat laboral. Durant aquestes sessions es posarà en contacte els joves amb ofertes de feina adients al seu objectiu professional i exploraran les possibilitats dels diferents portals d’ocupació, les xarxes socials de caire professional i s’optimitzarà la presentació de les candidatures dels joves.

Per poder assistir a l’Espai de Recerca de Feina, cal estar inscrit a la seva Oficina de Treball com a jove  demandant d’ocupació, tenir uns mínims coneixements informàtics, disponibilitat horària de tarda i complir amb els requisits per inscriure’s al Sistema de Garantia Juvenil.

Foto portada: imatge d’arxiu del Vapor Llonch.