Berlanga i Joan Morera

El Conservatori i Escola Municipal de Música celebra els 125 anys amb una programació ambiciosa

El Conservatori i Escola Municipal de Música preparen el seu 125è aniversari amb un programa que preveu produccions operístiques, concerts i intercanvis amb Alemanya i València.

El Conservatori professional i Escola de Municipal de Música de Sabadell amb motiu de la celebració del seu aniversari comencen una sèrie de produccions i activitats per celebrar aquesta ocasió. Encapçalat per la realització de l’òpera Meninos en què els més joves en prendran protagonisme, la cantata 50 milions de segons i els dos intercanvis, un de la simfònica amb la ciutat alemanya de Koblenz i el de la banda amb el Genovès a València. Així el programa s’allargarà amb les diferents activitats durant tot l’any.

En commemoració de l’aniversari el Conservatori i Escola Municipal de Música tindrà diferents col·laboracions, com amb l’Escola Illa, que ha dissenyat el logotip d’aquest 125è aniversari o la participació d’antics alumnes.

El director de l’equipament, Joan Morera, ha insistit en què “la programació es força recomanable amb col·laboracions molt productives”. Per altra banda el primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’Acció Social i Cultura, Joan Berlanga (UpC), ha remarcat que “es tracta d’una programació força ambiciosa que donarà molt a parlar”.

Més de 700 alumnes

El Conservatori i Escola de Música Municipal té uns 730 alumnes inscrits: 180 en el Conservatori i la resta repartits entre els diferents cursos que ofereix l’escola de música que ofereix des de programes d’iniciació per als més petits tant com cursos per als adults.

Foto portada: Berlanga i Joan Morera amb el logotip dels 125 anys. Autor: Xavi Caba.