waterpolo masculi

Espanya cau davant Grècia (8-7)

El porter del Club Natació Sabadell, Pepe Motos, ha debutat com a titular sota els pals en el primer partit  d’Espanya en aquest mundial que es disputa a Budapest i que va enfrontar a la nostra selecció amb Grècia.

Pepe Motos va merèixer la confiança del seleccionador David Martin que el va alinear de sortida i el va mantenir fins al descans. Espanya amb un equip molt renovat va inaugurar el marcador per mitjà del joveníssim Álvaro Granados, però aviat ha patit els encerts dels waterpolistes hel·lens. Al descans es va arribar amb 3-5 a l’electrònic. Aquí fou rellevat Motos pel veterà López Pinedo, que per cert resideix a la nostra ciutat tot i que juga amb l’At. Barceloneta.

El joc espanyol va aconseguir remuntar i forçar l’empat a set, però dos errors de Munarriz i l’avantatge grec en superioritat van impedir un resultat favorable, ja que Grècia va marcar a falta de 1,20 per concloure el partit.

FITXA TÈCNICA

Espanya: Motos (López Pinedo); Munarriz, Granados (1), Del Toro (1), Bustos, Minguell, Barroso (1), Espanyol, Taüll (1), Fran Fdez., Mallarach (2), Gutiérrez (1).
Llançaments.: 7/26. Gols en superioritat: 3/9.
Grècia: Flegkas (Zerdevas); Genidounis, Delakas (1), Dervisis (1), Fountoulis (2), Kapotsis (1), Pontikeas, Argyropoulos, Mourikis, Kolomvos, Gounas (1), Vlachopoulos (2). Llançaments.: 8/28. Gols en superioritat: 6/10.
Parcials: 1-3, 2-2, 1-1, 3-2

Preliminar Solo Lliure
La nedadora de sincro del Club, Ona Carbonell, plata en el Solo Tècnic, va aconseguir  94.1667  en la preliminar del Solo Lliure, amb una excel·lent coreografia de Padam Padam d’Edith Piaff. On Ona va obtenir 28.200 en execució, 37,8667 en impressió artística i 28.1000 en dificultat. Ona va assolir  la segona millor puntuació de la preliminar que la situa com a candidata a medalla de plata,