Foto portada: final en categoria infantil masculí l'any passat. A la foto, un jugador del Real Madrid. Autor: CE Escola Pia via Flickr.

700 jugadors ompliran de bàsquet formatiu els pavellons de Sabadell durant tres dies

Mig centenar d’equips procedents de Catalunya, el País Valencià, Andalusia, Canàries, Madrid i Euskadi es troben aquest cap de setmana a Sabadell en una nova edició del Topbasquet, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia.

El torneig, que arriba a la seva setena edició, comença aquest dissabte 5 de desembre i s’allargarà fins dilluns 7 de desembre. Es celebra en categories mini i infantil, tant masculí com femení. Es preveu la participació d’uns 700 jugadors de bàsquet. Entre els clubs participants, el FC Barcelona, Real Madrid, Joventut de Badalona, Estudiantes, Unicaja, Manresa, Girona, JAC Sants, Cornellà, Náutico de Tenerife o Easo de San Sebastián. A nivell local, hi participen el Sant Nicolau, i l’Escola Pia en categoria infantil i mini masculí i el CN Sabadell en categoria femenina.

Una cinquantena de membres del CE Escola Pia treballen en l’organització de l’esdeveniment, que omplirà de bàsquet formatiu els pavellons de Can Balsach (infantil masculí), nord (infantil femení i un grup de masculí), sud (mini masculí) i el propi de l’Escola Pia (mini femení). Les finales es disputaran dilluns al pavelló del nord. A les 11 hores hi hauran les finals en categoria mini i a les 12.45 les finals infantils.

Aprofitant la celebració del Topbasquet, aquest dissabte al matí i al pavelló nord es farà un clínic impartit pels seleccionadors mini catalans mini masculí i mini femení.

Foto portada: final en categoria infantil masculí l’any passat. A la foto, un jugador del Real Madrid, equip campió en aquesta categoria. Autor: CE Escola Pia via Flickr.