Aschwin Wildeboer

Aschwin Wildeboer torna a la competició

La “Operació Pedrera” dirigirà l’actuació de l’equip de natació del CN ​​Sabadell a partir d’aquesta temporada.

La incorporació de Bart Kizierowski com a nou entrenador en cap, vol imprimir un nou concepte al conjunt sabadellenc, sempre atent fins ara al fitxatge oportú que pogués ajudar a sumar punts per estar al cim de la classificació espanyola per clubs.

El criteri que tots els nedadors s’entrenin a casa amb Bart i els seus ajudants i la desaparició d’alguna competició nacional per clubs, avalen la nova política, que d’antuvi ja va obrir un ampli debat sobre l’efecte que té sobre el conjunt de la plantilla que els millors nedadors s’entrenin al club i no en els centres.

El retorn d’Aschwin Wildeboer és una base important en aquest sentit. Té marge per poder arribar a Tòquio 2020 si s’ho proposa. En dones contínua Judit Ignacio després d’un any semi sabàtic per concloure els seus estudis de psicologia i es produeixen dues incorporacions de gran calat, Marina Garcia, una bracista de primera línia que procedeix del Mediterrani encara que la seva carrera s’ha desenvolupat darrerament als EUA on es va graduar en Salut Pública i nutrició, i Beatriz Gomez Cortes del CN ​​Galaico, nedadora amb un ampli marge de recorregut.

Baixes

Deixen el Club Miguel Duran, Hèctor Fontabella, Alberto Lozano, Aitor Martínez, Alex Castejón, Alberto Lozano, Conrad Cerniak i Martin Melconian. D’altra banda Alan Cabello i Merche Peris s’han retirat de la competició després de tres llargs anys d’estar en els primers llocs.

A l’equip tècnic de Bart  s’incorporen Laia Tena, Juan Jose Ulacia, Alex López, Ana Belen Colom, Alena Popchanka i Esteve Fontdevila, el veterà entrenador del Club amb 37 anys de serveis.

Foto portada: Aschwin Wildeboer, en una imatge d’arxiu.