Foto portada: sortida de la Cap d'Any Race. Autor: David B.

Adéu amb esportives al 2018

Acomiadar l’any corrent ja s’ha convertit en un clàssic sabadellenc. La cursa de cap d’any, la Sant Silvestre de Sabadell, abans la Nostra i ara la Cap d’Any Race, s’ha fet un forat en el calendari competitiu i aquest any ha tornat a repetir èxit organitzatiu amb una xifra propera als 2.000 inscrits. 

Malgrat que és la vuitena edició, la del 2018 era una prova de foc ja que canviava no només el nom sinó altres coses a l’organització. El que ha seguit igual ha estat el recorregut, cinc quilòmetres còmodes per l’eix central, de la Creu Alta a la Rambla i tornar. El seguiment ciutadà ha estat similar al d’altres anys, ja que de nou ha deixat la cursa prop dels 2.000 participants.

En plana competitiva, l’atleta sabadellenc del Futbol Club Barcelona Alexis Rodríguez ha tornat a guanyar en categoria masculina, avançant Ernest López pocs metres abans de creuar la línia d’arribada de la plaça de la Creu Alta. És la tercera vegada que s’endú la cursa de cap d’any de Sabadell, ja que Rodríguez va guanyar la cursa els anys 2014 i 2015. El seu temps ha estat de 14 minuts i 54 segons. La primera dona en creuar la meta ha estat Laia Casajoana (Joventut Atlètica Sabadell), amb un temps de 16 minuts i 59 segons. Casajoana també va guanyar la cursa de Sant Esteve fa pocs dies.

Foto portada: sortida de la Cap d’Any Race. Autor: David B.