Foto portada: la cursa de cap d'any del 2017. Autor: David B.

Compte enrere per a la Cap d’Any Race

Sabadell acomiadarà l’any 2018 de nou amb sabatilles esportives. El 31 de desembre a les cinc de la tarda sortirà des de la Creu Alta la Cap d’Any Race, abans coneguda com La Nostra. El circuit serà igual i la distància també: uns còmodes cinc quilòmetres per l’eix central de Sabadell. 

La Sant Silvestre sabadellenca arriba a la seva vuitena edició amb canvi de nom. Ha obert inscripcions fa setmanes i es dirigeix ara per ara cap al miler d’inscrits. Com és habitual, els corredors es van despertant més a mesura que s’acosta la cita i s’estima que hi haurà uns 2.000 corredors finalment. El pressupost d’enguany ha crescut un 33 per cent respecte el 2017, amb la qual cosa hi haurà una millor experiència per als participants i voluntaris, segons esmenta l’organització.

Novetats

Entre les novetats, aquest any la Fira del Corredor es farà entre els dies 29 i 31 de desembre a la Pista Coberta d’Atletisme, amb tot un embolcall festiu (inflables per als infants, DJ, masterclass de ioga i hipopressius, breakfast running, valoracions osteopàtiques, simuladors o sorteig de material). També es faran curses infantils per edats en tres categories: 3-5 anys, 6-8 anys i 9-11 anys.

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 12 euros i inclou, entre la bossa del corredor, una samarreta tècnica de gran qualitat segons l’organització. Les inscripcions estan obertes fins aquest divendres, 28 de desembre, a la mitjanit.

La cursa és solidària: els beneficis aniran destinats a organitzar altres esdeveniments esportius a la ciutat com la cursa Corro Contra el Càncer, que es farà el 17 de març. S’ha fet una donació de 1.000 gels de sabó al Rebost Solidari de Sabadell.

Foto portada: la cursa de cap d’any del 2017. Autor: David B.