Foto portada: presentació de la Women Race, aquest dijous. Autor: M.Tornel.

Una Woman Race sense límits

La Woman Race d’enguany arrancarà el diumenge 2 de juny a les 9:30 del matí. Les inscripcions ja estan obertes i no es tancaran fins el dimecres abans de la cursa, el 29 de maig. Per col·laborar amb l’entitat oncològica Oncolliga, es podrà comprar la samarreta de la cursa i la nova diadema solidària.

La 5a Woman Race impulsada per El Corte Inglés se celebrarà el primer diumenge de juny a les 9:30 del matí. A partir d’avui, 2 de maig, els interessats es poden inscriure presencialment a la planta d’esports del Corte Inglés per 9 euros. Actualment, ja s’hi han enregistrat un centenar de participants a través del seu web. En vista de l’edició anterior, l’organització ha decidit no posar límit al nombre d’inscripcions i espera superar els 2.000 esportistes de l’última cursa. Per una banda, recordar que malgrat sigui la cursa de la dona, els homes també poden participar, però no optar a premis. Per l’altra, que els menors de 16 anys hauran d’inscriure’s presencialment i adjuntar una autorització firmada pels seus pares o tutor legal.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

El punt de sortida serà el mateix que el d’arribada: El Corte Inglés. La volta serà de cinc quilòmetres i es podran recórrer caminant o corrent. La samarreta i el dorsal-xip s’entregaran a la Feria de la corredora els dies 31 de maig i 1 de juny a la primera planta d’El Corte Inglés. Per recollir el material és imprescindible presentar el comprovant de la inscripció i el DNI.

El dorsal zero

A banda de la samarreta de la cursa d’El Corte Inglés, disponible per cinc euros, aquest any també es podrà col·laborar amb la investigació del càncer comprant la diadema solidària per quatre euros. Segons les dades proporcionades per l’organització, l’any passat va obtenir més de 23.000 euros i, enguany, estimen superar aquesta xifra.

Aquells que no puguin concursar a la Woman Race poden col·laborar igualment amb el projecte a través del dorsal zero. Totes les donacions van dedicades al finançament de projectes d’atenció integral, com suport social i psicològic, préstec de material clínic, assessorament nutricional, tallers i conferències.

Foto portada: presentació de la Women Race, aquest dijous. Autor: M.Tornel.