Barberà i Molina

Barberà i Molina, campions de Catalunya de tennis de taula

El tàndem format pel sabadellenc del Falcons SMATSA Joan Barberà i el “sabadellenc” Miquel Molina (TT Parets), han tornat a jugar junts després de 20 anys i ho han fet penjant-se la medalla d’or a Calella.

Barberà i Molina s’han imposat a Enric Manzano (Sant Cugat) i Manel Sunyé (Olesa) en la final per 3 sets a 0. El partit més complicat ha estat als vuitens de final quan es van desfer d’Hèctor Montañana i Roger Guarch en un partit molt anivellat per 3 a 1. I als quarts de final van superar a Jordi Fernández i Jordi Pons (Xarxa Malgrat), tercers d’Espanya aquesta temporada, per 3-0. D’aquesta manera s’han proclamat aquest cap de setmana a Calella campions de Catalunya de tennis de taula de Veterans en la modalitat de dobles.

El falconista Joan Barberà arribava a Calella després de guanyar la prova d’equips juntament amb Joan i Mònica Weisz i després de guanyar el dobles amb un excels Miquel Molina, va tenir la possibilitat de fer el triplet. Però en la final individual va perdre contra Jaume Querol (Tortosa) per 1 set a 3. Querol va conquerir el Campionat de Catalunya individual de Veterans per segon any consecutiu sent el millor en la cita del cap de setmana a Calella. En la final va superar a Barberà, en semifinals a Jordi Fernández (Malgrat) i a quarts a Jordi Carceller (Vic). Cal destacar que a quarts de final es van enfrontar Joan Barberà i Miquel Molina amb triomf del primer per 3 a 2.

Cinquens a la copa de la reina

L’equip femení del Falcons Sabadell ha finalitzat en una més que meritòria cinquena posició final en la Copa de la Reina de tennis de taula que s’ha disputat a Blanes (Girona). El conjunt sabadellenc, format per les bessones Montse i Mònica Weisz, i les germanes Sara i Maria Ballester es va classificar pel quadre final després de guanyar a l’Irun Leka Enea per 3 a 2 i perdre contra el potent Suris Calella, subcampió de la cita, per 3-0. En els quarts de final, les palistes que entrena Joan Nogueras van caure davant el totpoderós UCAM Cartagena, un any més campió de la Copa, per 3 a 0.

Foto portada: Barberà i Molina. Autor: Cedida.