L’onzena edició del Topbàsquet carregat de qualitat

L’onzena edició del Topbàsquet Ciutat de Sabadell, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia de Sabadell, s’ha celebrat del 6 al 8 de desembre. El Pavelló Municipal del Nord s’ha convertit en el punt de trobada de molts equips de la categoria infantil i mini.

Les finals de l’onzena edició d’aquest ja consolidat torneig, han enfrontat a diversos equips que competeixen en la categoria mini femení i masculí i infantil femení i masculí.
En la categoria infantil masculí la victòria se l’ha emportat el Club Baloncesto Alcalà, convertint-se daquesta manera, en el conjunt madrileny que més vegades ha guanyat el campionat. S’enfrontaven al Team Manzovia, però sembla que els madrilenys han tingut un jugador molt destacat que ha ajudat a resoldre el partit: Bassala Bagayoko.

Per la seva banda, en la categoria femenina, hi ha hagut un duel interessant entre el CBF Cerdanyola i el CN Sabadell, aquestes últimes vigents campiones. La final ha estat molt estreta entre els dos conjunts però finalment les de Cerdanyola s’han emportat la victòria per tan sols un punt de diferència.

Pel que fa a la categoria mini, en masculí, la final s’ha disputat entre el combinat europeu, Travel Team i el Joventut de Badalona. Un partit molt intens que finalment els de la Penya no han pogut salvar. Al femení hi ha hagut la novetat que el CBS Barça s’ha estrenat en el torneig i a més, s’ha imposat amb una diferència de 10 punts al Femení Sant Adrià.

Espai per al bàsquet Inclusiu

El Club Esportiu Escola Pia, la Fundació Privada Atendis i el Club CBR CEM l’Hospitalet s’han unit per un objectiu en comú, com és la inclusivitat en l’esport. Abans del lliurament de premis, s’ha destinat un espai a una exhibició de bàsquet inclusiu que ha permès als assistents que el bàsquet es pot practicar amb capacitats diverses, que poden ser igual de bones i compatibles.

Foto portada: Infantil femení del CN Sabadell durant el partit contra el CBF Cerdanyola.Autor: Basquet Pia Sabadell