Foto portada: la nova cara visible del CE Sabadell, Esteve Calzada, a la gespa del Temple. Autor: R.Benet.

Calzada: “volem estabilitzar el CE Sabadell i fer-lo atractiu als inversors”

El màxim accionista del CE Sabadell ha repassat l’actualitat del club en una entrevista a l’Hotel Suís de Ràdio Sabadell. Calzada ha anunciat la convocatòria d’una junta d’accionistes de forma imminent per aprovar el nou Consell d’Administració. El propietari del conjunt arlequinat ha expressat la voluntat d’estabilitzar el club per facilitar l’arribada de nous inversors.

Després de la sortida del concurs de creditors i l’adéu d’Antoni Reguant, l’equip d’Esteve Calzada es posa en marxa amb la gestió total del Centre d’Esports. Ara mateix, tal i com ha confirmat a l’emissora municipal, el deute de l’entitat se situa en els 2,5 milions, dels quals uns 500.000 corresponen al deute amb José García ‘Coe’.

100.000 euros de pèrdues mensuals

El lleidatà ha assegurat que el club és “clarament deficitari”. Segons xifres que ell mateix ha aportat, el Sabadell perd entre 80.000 i 100.000 euros al mes. Amb aquesta situació, Calzada ja ha iniciat el projecte d’ampliació de capital per tal de fer front a aquests números. Aquest projecte ha començat ja amb l’estabilització general del club amb l’objectiu d’atraure a nous inversors. Uns inversors que no descarta convertir-los en membres del Consell d’Administració, tot i que la prioritat és a casa: “Volem un consell amb molta gent de Sabadell, però sobretot volem inversors”.

Menys socis dels esperats

Pel que fa a l’apartat social, el màxim accionista ha assumit que el número de socis no és el que esperaven. A més, ha deixat caure una dada sorprenent: “Dels membres de les 526 famílies que tenim al futbol base només hem pogut fer 26 socis”, ha reconegut.

Esteve Calzada ha volgut deixar clar que el club no està demanant a l’equip l’ascens de categoria aquesta temporada, però que no ho descarta si hi ha la possibilitat d’assolir-ho. En aquest aspecte, el propietari del Sabadell ha comentat que no fitxaran a qualsevol en aquest mercat d’hivern: “Només volem portar jugadors que no siguin un experiment”. El capítol de sortides ja ha començat avui amb la rescissió del contracte d’Alasana Manneh.