Foto portada: delegació sabadellenca al campionat estatal. Autor: CN Sabadell via Facebook.

CN Sabadell, campió d’Espanya masculí

L’equip masculí del CN ​​Sabadell s’ha proclamat campió d’Espanya absolut en la competició que s’ha desenvolupat a les instal·lacions el CN ​​Terrassa. Els homes del Sabadell van totalitzar 671 punts enfront dels 594,5 del Real Canoe de Madrid i els 399,5 del CN ​​Sant Andreu.

En categoria femenina l’equip absolut del Club va aconseguir la tercera posició 358,5 darrere de Sant Andreu 782,5 i Terrassa 396. En categoria júnior les noies del Club van aconseguir la segona plaça amb 522,5 després del Canoe 530.

Durán guanya els 800 lliures i el relleu 4×100

En el terreny individual cal destacar a Miguel Durán, que no va estar bé al Mundial i aquí al tancament de temporada guanyà els 800 lliures amb rècord del campionat inclòs 7.54.42, els 1500 lliures 15.20.51, els 400 lliures 3.49.84 a més de participar en el 4x 100 lliures al costat de Albert Lozano, Joan Casanovas i Marc Sanchez, on es van imposar amb 3.21.81.

Judit Ignacio, campiona en 50 i 100 papallona

Una altra figura destacada, Judit Ignacio, que aquesta temporada va renunciar a les grans competicions per concloure la seva carrera universitària i en aquest campionat d’Espanya va guanyar els 100 papallona, 1.00.03 prova, en què Carmen Balbuena va ser segona 1.00.95. Ignacio també va guanyar els 50 papallona amb 27.50.

Sánchez, campió de 200 estils. Lozano, de 50 papallona

Marc Sánchez, altre nedador destacat que absent de Budapest s’ho juga tot a Terrassa, va guanyar els 200 estils amb 2.01.44 així com destacada va ser la seva participació en el relleu lliure tant curt com el 4 x 200. Segon en els 400 estils masculins amb 4.21. 71, per davant del també sabadellenc Alex Castejon 4.23.38. Alberto Lozano va guanyar els 50 papallona amb 24.13.