Foto portada: RFEN.

Comença la lliga masculina de waterpolo

Aquest dissabte comença la Lliga Nacional de Waterpolo i el CN Sabadell li toca viatjar a Pamplona per enfrontar-se al Waterpolo Navarra.

El partit es jugarà a les 19:30 hores a la piscina del Club Esportiu Amaya. Salvador Gómez en l’acte de presentació de la Lliga al Museu Olímpic de Barcelona on va anar acompanyat del porter Pepe Motos que va comentar que en els primers compassos d’aquesta temporada “hi ha hagut de tot però la Champions s’ha desenvolupat molt bé, millor del que s’esperava”.

El Club ha baixat una mica el llistó pel que fa a potencial, però caldrà treballar, l’equip està molt unit”, ha apuntat Motos.

Però només començar la Lliga, al calendari internacional del CN Sabadell torna una nova cita de la Champions, la tercera ronda de classificació, aquesta a doble partit, el Club jugarà a Belgrad davant del Crvena Zvezda Belgrade el dia 14 de d’octubre. Mentre que el 18 seran els serbis els qui competiran a Can Llong. Aquest any s’han incorporat al primer equip del Club Muller i Carrasco, tots dos procedents del Rubí i han causat baixa a la plantilla Alcaide, Marsal i Soler.