Còmoda victòria del CN Sabadell davant l’Utrech

El teòric guió de l’eliminatòria de l’Eurolliga es va complint. Després de la victòria treballada davant les hongareses del Dunaujvaros, dissabte les holandeses de l’Utrecht, entre elles la vella coneguda del CN ​​Sabadell Dagmar Genee, no han ofert tanta resistència en els minuts inicials.

Així es cobreix el primer quart amb un parcial de 6-2, molt definitori de la marxa del partit. El gol inicial el va marcar Susan Neushul. En el segon Cordobés aconsegueix el setè gol en superioritat, mentre les holandeses no van saber aprofitar els avantatges numèriques. Anna Espar a 2,46 per finalitzar el quart, marca el 8-2, un resultat més que categòric per comprovar que el partit, a partir d’aquest instant ja estava guanyat. El període amb un nous gols de Domènech, Bea Ortiz i Marina Cordobes pel Sabadell i Drevees pel Utrech va concloure i 11-3 (5-1 parcial).

Després del descans, més del mateix. La pressió de Sabadell, buscava garantir-se un bon goal average en cas de necessitat al final del torneig. Dos gols de Susan Neshul i un de Mati Ortiz van mantenir la superioritat sabadellenca, tot i els gols de Genee i Schoreder.

A les vallesanes els queda el Sant Andreu, en principi més rodat que les holandeses, però que no deu ser obstacle per a anotar-se una nova victòria, tot i que amb les us en curs ja estan classificades.

CN Sabadell Astralpol: Laura Ester, Matilde Ortiz, (1) Anna Espar (1) Beatriz Ortiz, (3) Gisella Farre, Paula Leiton, (1) Marina Cordobes, (3) Maica Garcia, (1) Pilar Peña. Susan Neushul, (3) Olga Domenech, (2) Judit Forca (1) i Ainara Farre.
UZSC Utrecht: Sara Buis, Viktoria Zofoli, Emma Van Rossum, Dagmar Genee, (1) Anne Van Rossum, Danique Lauiritsen, Sonja Schoreder, (2) Ester Scheij, Inger Hanselaar, Nerida Dreveers (3), Teressia Jutte, Kiki Geserick (1) i Astrid Hijink
Àrbitres: Dreval (Rússia) i Vlasic (Croàcia)
Parcials: 6-2, 5-1., 0-1, i 4-3